Neile, kes minutit ei loe…

#

Samad viited lisasin ka www.minut.ee alla, aga neile kes ei ole veendunud minutistid: uus nädal on algamas ja vahest tekib mõnelgi meistküsimus, mis peitub kollase jms ajakirjanduse pealkirjade “kohe nüüd algab sõda” jne taga: et kuhu siis tomahoogid oleks vaja saata. Abiks abivahend on Afghanistan Military Guide ja sateliidifotod kurikuulsatest bin Ladeni laagriplatsidest. thnks: Dave Winer / www.scripting.com (sealt leiab ka palju muid huvitavaid viiteid)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)