SorrySorrySorry….

Sõlmides veidi lahti erinevate krati-saitidega seotud sõlmi on nüüd selline lugu, et www.tehnokratt.net, tv.tehnokratt.net ja kratid.tehnokratt.net kasutavad kõik kenasti sama kasutajabaasi — ehk et sa pead ainult ühe korra sisse logima. Aga: sa pead siiski korra sisse logima, sest cookie nimi muutus (NB: kasutajanimeks on sinu e-post, kui oled salasõna unustanud sisesta ainult e-post ja sulle saadetakse su salasõna)…

Ja veel: kolhoosnikutele teadmiseks, et lisasin uusi välimusi ega theme’isid. Ning kes kasutavad metaData plug-in’i, võiksid teha sellele korraks Eelistused->Plugins menüüst off ja siis uuesti on (hoolitseb, et sinu saidi küljes oleks värkseimad metaData tööks vajalikud tabelid olemas).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)