SorrySorrySorry….

Sõlmides veidi lahti erinevate krati-saitidega seotud sõlmi on nüüd selline lugu, et www.tehnokratt.net, tv.tehnokratt.net ja kratid.tehnokratt.net kasutavad kõik kenasti sama kasutajabaasi — ehk et sa pead ainult ühe korra sisse logima. Aga: sa pead siiski korra sisse logima, sest cookie nimi muutus (NB: kasutajanimeks on sinu e-post, kui oled salasõna unustanud sisesta ainult e-post ja sulle saadetakse su salasõna)…

Ja veel: kolhoosnikutele teadmiseks, et lisasin uusi välimusi ega theme’isid. Ning kes kasutavad metaData plug-in’i, võiksid teha sellele korraks Eelistused->Plugins menüüst off ja siis uuesti on (hoolitseb, et sinu saidi küljes oleks värkseimad metaData tööks vajalikud tabelid olemas).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.