blogger.com töötab nüüd ka hot.ee kasutajate jaoks

#

Teadmiseks: tänasest alates toimib jälle hot.ee’s veebilehte hoidvate kasutajate jaoks blogger.com — nimelt siiamaani andis blogger veateate, kui hakkas sinu leheküleuuendust hot.ee poole FTPtama. Tänud Evan’ile (kes andis teada väljaminevate ühenduste IP aadressi) ja hot.ee suppordile (kes selle jaoks oma filtritesse oli nõus espetsell-augu tegema). Yess!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Kiika veebi!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

5 Kommentaarid

  1. Larko
    Lisatud 12. sept. 2001 kell 08:28 | Püsiviide

    Väga tore! On Sul selle kohta andmeid, kas seda filtrisse tehtud auku saab ka väljast poolt Eestit kasutada? Hot’i leheküljele ju teatavasti saab ainult Eesti siseselt FTP’ga üle kanda.

  2. Peeter Marvet
    Lisatud 12. sept. 2001 kell 08:32 | Püsiviide

    Kama kaks kust sa Bloggerit kasutad: leheküljed saadab HOTi ikkagi seesama server USAs ja see auk on tehtud nimelt selle ühe pyra.com arvuti jaoks. Ja loomulikult ei tähenda see uudis seda, et lihtsalt FTPga saaks mujalt maailmast HOTile ligi…

    • Taimo
      Lisatud 12. juuni 2002 kell 10:30 | Püsiviide

      Tundub, et nüüd jälle enam ei tööta? Igatahes ei õnnestunud minul bloggerit hot.ee-ga suhtlema panna. Kas on see võimalus kadunud või asub probleem minu klaviatuuri ja tooli vahel? Muideks leidsin võimaluse bloggeri kasutamiseks üle wapi. Tuleb wap-telefoniga minna aadressile wap.ubique.ch/wapblogger/

  3. Larko
    Lisatud 12. sept. 2001 kell 10:48 | Püsiviide

    Jah, paistab töötavat. Mul oli küll kavas üks olemasolevatest Bloggeris asuvatest ajaveebidest olemasolevale HOT’i kodukale üle kanda. Kuna aga ei taha seal juba asuvaid lehekülgi kaotada, pean enne tegema sinna alamfaili. Selleks aga vajan FTP-ühendust ehk saan seda teostada siis, kui jälle Eestis olen.

    Vahepeal saatsin uue Bloggeri veebi uuele HOT’i kodukale (mis siis et olemasoleva kolhoosisaidi nimelise. Pea-asi et töötab, jagan Su röömu ja tahan ka asjaosalistele tänu avaldada.

  4. Larko
    Lisatud 14. sept. 2001 kell 08:33 | Püsiviide

    Lisaksin veel kord sel teemal mõne rea, et keegi teine minu tehtud vigu ei kordaks.

    Nimelt püüdsin ma olemas oleva Blogspot.comis asuva ajaveebi, mida ma olen pea 10 kuud toimetanud, uuele HOT’i kodukale üle kanda. Muidu läks hästi korda, Bloggeri arhiivlehekülgi (mul on arhiiv kuude kaupa ning järelikult 10 arhiivilehekülge) ei HOT lubanud üle kanda. FTP-logis oli kirjas midagi puuduva faili nime kohta. Sain sellest niimoodi aru, et vastavad failinimed peaks enne tavalise FTP-ühenduse korras looma.

    Kuna mina saan seda alles siis teha, kui järgmine kord Eestisse tulen, tagastasin veebi asukohaks Blogspoti. Mul läks aga tohutult aega selleks et vahepeal kadunud arhiivifailid oma lehele tagastada. Troubleshooteris on küll selleks otstarbeks adekvaadsed nõuanded.