Täna Kukus:

#

VABADUS VABADELE SAGETUSTELE

Mine ja ütle oma seisukoht tom.riik.ee. Loavabade sageduste vabastamisettepanek (Vabariigi Valitsus takistab ise oma määrusega Eesti kiiret internetiseerimist) 2 päeva veel toimetamisel ja siis läheb hääletamisele.

Pets Tartus puhkab kinotegemisest. Sarvik Tallinnas töötegemisest. Külas on saate esimeses pooles Märt Laur, kes räägib DemoScenest (vt ka http://www.scene.ee )

Uudistes on juttu REGIO sissetungist välisturule.

Saate teine pool kuulub Tervishoiule (saade Terviseks tehnokrati versioon). Kus Tallinna abilinnapea Anders Tsahkna tutvustab Tallinna plaane tervishoiukorralduse ja infotehnoloogia sidumisel.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

  1. Hardi Uutma
    Lisatud 15. aug. 2001 kell 12:37 | Püsiviide

    Sõbratar käis perearsti juures mul … arstil läks paberitöö tegemiseks kuskil viis minutit. Paberitöö seisnes selles, et üles kirjutada, et ta on 5 krooni visiiditasu kätte saanud. irw. tegemist oli Mustamäe polikliinikuga.

    Ühel teisel tuttaval, kes oli sabakondi peale kukkunud ja see oli hirmsasti valutama hakanud öeldi, et mingu perearsti juurde ja see suunab. Aega oleks sellisel juhul läinud 3 kuud. Tegi selle peale kõva kisa ja sai ikkagi jutule.

  2. Hardi Uutma
    Lisatud 15. aug. 2001 kell 12:46 | Püsiviide

    Mismoodi Haigekassa poolt pakutav abi tasuta on? Kui ma maksan selle teenuse eest mida saan veel midagi ise, siis tekib küsimus, et miks selle eest veel Haigekassale makstakse.