Täna KUKUs: tom.riik.ee. Ja eesti keel. Ja veel.

#

Tänases teises pooles ehk 1230 võtaks ette tom.riik.ee — nimelt oleme siin mõnda aega jälginud ühe loavabade sageduste teemasse kuuluva avalduse käekäiku läbi tom.riik.ee rahvademokraatia-portaali (muideks, täna peaks minema lahti allkirjastamine). Ehk et me ei räägi sedapuhku mitte niivõrd aiast (ehk loavabadest sagedustest) kui aiaaugust (ehk kuidas üht kampaaniat tom’is läbi viia).

Lisaks: ei saa me esimeses pooles läbi uudisteta, nagu näiteks Wordi ja Outlook’i eestikeelsus (vt näiteks Delfist lugu ja kommentaare). Tahaks tegelikult kuulda raadiokuulajate arvamust selles osas: kas nad plaaniksid kontoris tarkvara välja vahetada pelgalt selle pärast, et Word on eestindatud?

Ei saa jätta kommenteerimata ka meie lemmiku ehk traadita võrgu turvalisuse teemat… (muideks, minut.ee‘s sai mõni aeg tagasi valmis 1000ndes uudis!)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Lauri Laupmaa
    Lisatud 29. aug. 2001 kell 14:56 | Püsiviide

    Ole hea pets ja pane edaspidi minuti lingid nii. See on siis mode=nested ja mitte mode=thread. Soovitame kõigil ka oma eelistustes see nii panna!