Täna KUKUs: Kinobuss ja viirused

#

KinobussNagu näha, kehtib suvi. Ehk et kohe kuidagi ei jõua kirjutama muidu, kui äärmise vajaduse korral. Seega: täna kell 1030 räägime uudistest jms stuffist (Merlis kirjutab meile, et täna on arvutimängude 40s sünnipäev) ja sellest, et kohe-kohe siirduvad pooled Tehnokratid turneele nimega Kinobuss — vt www.kinobuss.ee. Aga mis me (täpsemalt: Pets) seal teeme? Kuula saadet, siis tead miks peaks meie trajektoori meelde jätma.

Teises saatepooles räägime aga pikemalt viirustega seonduvast. Eriti mõeldes SirCam’i peale, mis äsja kontoreid laastas.

TASUTA VIIRUSETÕRJUJATEST: Marko Livental saatis meile viida http://www.free-av.com/ ja Anni soovitas otsida faili avwin9xp.exe.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)