Täna KUKUs: uudised, BBSummerdus, mudelindus & Vaata Maailma

#

Saate esimeses pooles räägime nagu ikka maa ja ilma uudistest, alustame nähtavasti varastatud arvutite ettelugemisega (vt varastatud.kolhoos.ee). Seejärel on meil loodetavasti midagi neile, kes plaanivad Tartusse sõiduks kasutada Piibe maanteed.

Ning seejärel veidi BBSummeri ajal tehtud juttu, Petsil seltsiks Tõnu Vaher ja jutt jõuab militaar-simulatsioonidest peagi mudellennunduseni — saate lõpuks teatame ka, et sellel nädalavahetusel ehk 27-29.juuli toimub Tapa lennuväljal rida mudellennuvõistlusi ja festival (alljärgnev kirja pandud telefonijutust, nii et ebatäpsuste ja põhjalikuma infi olemasolul paluks kommentaar lisada):

Iga päev toimuvad võistlused Tapa endisel sõjaväelennuväljal, alates 11 kuni ca 17-18, võistluste vahel igat sorti mudellennunduse-demonstratsioonid, jututoad jms.

Reede, 27.juuli
Helikopterid

Laupäev, 28.juuli
Plaanerid (F3J vabaklass, 2M)

Pühapäev, 29.juuli
Elektrimootoriga mudellennukid (F5B)

Ja saate teises pooles, ehk alates 1230, on jutuks Vaata Maailma projekt (neil nüüd ka oma veeb, vt www.vaatamaailma.ee), seltsiks Alar Ehandi ja Ahto Saks, telefoni teel Elmo Harjak. Et mis tehtud, mis tegemisel. Ilmneb, et üsna palju (kuigi kuulda suht vähe olnud minu meelest).

Ahjah, ja vaadake kindlasti OfficeXP reklaami, mis oli Shveitsi MS-kodulehel näha terve päeva (kuniks peakorter selle maha lasi võtta). Koopia leiab Win2kNews saidist (samalt lehelt saab endale ka Win2kNews’i postilisti tellida ;-).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.