Täna KUKUs: äike, suvi & IDkaardindus

#

Tänases esimeses pooltunnist oli juttu arvutitest & suvest, peamiselt UPSinduse teemal. Loe UPSide kohta lähemalt Arvutiwebist: www.arvutiweb.ee, või vaata mida pakub www.okarvutid.ee (saates rääkis sealt-kandi-mees Vallo Simonlatser).

Varastatud arvuteid mainisime: vt varastatud.kolhoos.ee, lisaks saate ajal mainitutele veel kolm läpakat läinud (täna öösel).

ID-kaardi teemasse soovitaks tehnilisema poole pealt vaadata:

Vt ka kuulajate küssasid-kommentaare meie foorumis.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)