testing… testing… testing…

Tegelikult oleks selle teate pidanud siia panema veidi varem, aga parem hilja kui üldse mitte:

Pets tegeleb pühapäeval, 20.05.2001 kolhoos.ee ja tehnokratt.net serveri hooldustöödega, misläbi on tõenäolised ajutised maaskäimised.

Postitatud rubriiki Arhiiv, kolhoos.ee. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)