Puhtam & kuivem tunne

Nii, tänasest alates on siis kolhoos.ee / tehnokratt.net serveril — mis muidu igati asine IBM NetFinity 5600 (tänu IBM Eestile, kes meile seda laenas) — olemas ka igaöine backup-lint (seni toimis ebaregulaarselt zippimine & FTP kuhugi teise masinasse, mis aga oma isetegevuslikkuses üldse ei sobi kasutatava serveri tasemega ;-).

Siinkohal tänud Eesti Ühispangale (ja eriti Indrek “Ints” Hiiele) ühe nende seisukohalt vaadates amortiseerunud aga muidu igati kasutuskõlbulise HP DAT-seadme eest. Kui kõik ausalt ära rääkida, siis sai asi alguse ühest ammusest Tehnokrati saatest, kus Ints rääkis meile eri sorti vahetatava meediaga seadmetest ning oli enda laua peale kokkukorjanud valdava osa teemassepuutuvast riistvarast… Ehk et moraal: olge ettevaatlikud midagi Tehnokratile demodes — me võime seda endale tahtma hakata.

Kolhoosikorra toetajate nimed raiutakse muidugi esimesel võimalusel trükitähtedega marmorisse, aga seoses marmori ja meisli puudumisega täpset aega siinkohal välja ei luba ;-)

This entry was posted in Arhiiv, kolhoos.ee. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.