testing… testing… testing…

Tegelikult oleks selle teate pidanud siia panema veidi varem, aga parem hilja kui üldse mitte:

Pets tegeleb pühapäeval, 20.05.2001 kolhoos.ee ja tehnokratt.net serveri hooldustöödega, misläbi on tõenäolised ajutised maaskäimised.

This entry was posted in Arhiiv, kolhoos.ee. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.