tehnokratt.net ja kolhoos.ee uus server on IBM Netfinity

IBM_Netfinity_logo: Aeg juba hiline, aga oleks vist kohane siiski lühidalt ära mainida — alates umbes 17.03.2001 keskööst jooksevad tehnokratt.net ja kolhoos.ee (loomulikult kõik sinna alla kuuluv, sh ka Kuku-raadio ja Uniprint) korraliku serveri peal — ja selleks on IBMi Netfinity 5600 (PIII 660MHz, 256M RAM, 3x9GB ketast RAIDis), mille laenas meile nimelt selleks otstarbeks IBM Eesti. Au ja kuulsus saagu osaks neile, kes kolhoosikorda toetavad!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Tehnokratt!. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

4 Kommentaarid

 1. kalevi
  Lisatud 6. apr. 2001 kell 12:48 | Püsiviide
  Pääris lahe asi…
 2. Alar
  Lisatud 13. mai 2001 kell 17:24 | Püsiviide

  Tuus pill on teil nüüd juhtmes.

 3. Martin Raud
  Lisatud 27. sept. 2001 kell 17:32 | Püsiviide

  eks se ole ju tore asi kui niimodi läks

 4. Martin Raud
  Lisatud 27. sept. 2001 kell 17:34 | Püsiviide

  eks se ole ju tore asi kui niimodi läks

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)