Rubriigi arhiiv: Foorum

Digital Battle ehk mida annab teha kahest pildist

# bzboy jättis meie foorumisse teate selle kohta, et kätte on jõudnud aeg Digital Battle tulemuste hindamiseks. Lühidalt: kaks etteantud pilti tuli kokku miksida, seejärel tulemused välja riputada. Vaata tulemusi ja hinda! (siin olev pilt on osa piltidest kokku kleebituna minu poolt) Mina juba vaatasin ja… minu meelest jube vinged tulemused — kahest omavahelise seoseta […]

Lisaks postitatud rubriiki Arhiiv | Kommenteerimine suletud

Veidi Vilmast (Pudeo Vilmast, st)

# All-pool oleva neljapäevase kommenti leiad veidi täiendatud kujul ka tänasest EPList — koos lõpujupiga mis justnagu oleks seotud EPLi kaanel oleva looga. Loe täies pikkuses ja koos kommentaariga meie veebist: Vilma Pudeo (selle alguses ka link EPL lehele). Kommenteeri siin või Siberis.

Mida peaks rääkima digivideost?

# Alar Jäätes kirjutab meie foorumis: Tere DigiVideo huvilised. Arvan, et pole ainuke kes sooviks seda teemat jätkata mis eelneval oktoobril pooleli jäi… Ja mul ei jää mitte midagi muud üle, kui katsuda kaasa elada: päris paljudel on kodus Video8 vms analoog-kaamera ning sellega tehtud lindihunnik, mis kannab ametlikus kõnepruugis nimetust must materjal. Ühe TV-Tehnokrati […]

Foorumis…

# Kui sa ei ole veel tähele pannud, siis vasakult leiad sa Foorumi, kus on näha kõik hiljutised uudised-artiklid ning samuti see, kas neile on kommentaare. Mis aga eriti abiks — kestahes Omaks Poisiks registreerunu saab oma küsimuse / idee sinna üles riputada. Igati abiks mõte, kui tahad kiiresti vastust saada — mina saan kõigi […]