Digital Battle ehk mida annab teha kahest pildist

#

Digital Battlebzboy jättis meie foorumisse teate selle kohta, et kätte on jõudnud aeg Digital Battle tulemuste hindamiseks. Lühidalt: kaks etteantud pilti tuli kokku miksida, seejärel tulemused välja riputada. Vaata tulemusi ja hinda! (siin olev pilt on osa piltidest kokku kleebituna minu poolt)

Mina juba vaatasin ja… minu meelest jube vinged tulemused — kahest omavahelise seoseta (või… on see ikka nii?) pildist on tekkinud 20 stoorit. Tõsi enamus üsna ühel teemal aga… Mida sa ikka arvad, kui antakse ette titt ja mureliku / masendunud ilmega tütarlaps?

Lisaks: piltide miksimise teemal vaata ka sellist kohta nagu the multi-cultural recycler mis valib üle maailma juhuslikult paar webcam’i (või siis sinu valitud) ja miksib neist sinu jaoks pildi (leidsin selle viida: /usr/bin/girl).

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)