Rubriigi arhiiv: Foorum

do-it-yourself koduvalve

# Midagi positiivset kah: http://www.hot.ee/ahelet/ leiab proge, mis aitab sul ADSL-ühenduse abil koduvalvet korraldada. Eriti sheff on bluetoothi kasutamise võimalus: koduvalvur saab ise aru, kui sa koju saabud.

Lisaks postitatud rubriiki Arhiiv | Kommenteerimine suletud

Kommunaal-hala

# Tundub, et kommunaal-hala peaks statsionaarseks rubriigiks kuulutama. Tänaseks peateemaks on õhtul toimuv “koosviibimine” Minu Vara esindajaga meie maja haldamise teemadel. Nobe rehkendus näitab, et maksan aasta jooksul paartuhat krooni praktiliselt õhu eest. Kuidas sinu majas asjalood on? Kommenteeri seal “nobeda rehkenduse” lehel. Ära osta põrsast pannkoogis? Aga söök on ikka põhiline. Reedel leppisin kokkusaamise […]

Mainitud lingid

Avatud filmiseminarid: www.au.ttu.ee/filmiseminar Kõneandmebaas: www.phon.ioc.ee/base Sisaliku WiFi-turva seminar: www.sisalik.ee/wlan.php

Arvamused kasutamisõpetustte teemal

# Mõni nädal tagasi testisime Tehnika Maailma detsembrinumbri tarbeks koduarvuteid ning mina otsustasin kirjutada oma arvamuse veidi ebatavalisel teemal — nimelt garantiitingimustest ja käsiraamatutest. Kes tahab, võib lugeda ja kommenteerida (äkki jõuab selle alusel ka artiklit kohendada).

USB flash disk

Ma olen siiani USB flash diske suht kalliks lõbuks pidanud, aga testides koos Tehnikamaailmaga nende detsembrinumbri jaoks koduarvuteid avastasime Microlinki komplektist 32-megabaidise USB-pulga, letihinnas nähtavasti tiba peale 500 krooni mis tundub olema nimelt selline hinnapiir, mis paneks loobuma flopikettast (seade ca 190kr, aga minu meelest suht maha visatud raha). USB-pulga võtavad ketta pähe külge kõik […]