wordpress ja teemaraamistikud

Lähedalseisjad teavad, et ma olen kevadest saadik agaralt (ogaralt?) tegelenud WordPressi õppimise … ja väikest viisi ka õpetamisega – nimelt hakkas mulle mingil hetkel sügavalt vastu tava alustada kujunduspõhja loomist nullist või iidsest standard-teemast nimega Kubrick. Samas kui saadavalt on hulk oluliselt vingemaid teemasid ja teemaraamistikke. Õigupoolest olingi ma alguses tasuliste profiteemade fänn (nt studiopress.com, greetings Brian! ), aga ühel hetkel võtsin ette suurema ringkäigu ja avastasin raamistikud ning eriti Thematic‘u (greetings, Ian & Chris!) sest …  Genesis‘t siis veel polnud.

Ja tasapisi hakkab kätte jõudma aeg seda kõike edasi õpetama hakata – mis vajaks aga kerget promo ja niisiis on mul valmimas ports ekraaniviisoreid mis aitavad algusega järje peale saada.

PARAKU … paistab, et ma suutsin pärast esimese video salvestamist jätkata normaalse mikrofoni asemel sisemikiga mistõttu need videod tuleb ümber teha AGA äkki on lgp lugejatel/vaatajatel ka mingeid sisulisi soovitusi mida peaksin teisiti tegema, nt õpetan ma CSSis midagi sellist mida mitte mingil juhul ei tohiks teha?

EHK kui viitsid vaata ja kommenteeri siinsamas – kui tahad sõbrale jagada saada Youtube playlisti link, sest üksikud videod lähevad väljavahetamisele. Ja vaadata on mugavam minu channel’i pealt :-)

Kui pildist jääb silma, et mul on enda tarbeks kasutusel mõned tekstifailid stiili- ja funktsioonipõhjadega, siis need ja video käigus tehtud childtheme’i leiab:

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

5 Kommentaarid