petitsioon.ee funktsionaalsusest veidi

Täna alustab petitsioon.ee ja kuivõrd mul on au olla osaline selle funktsionaalsuse kujundamisel siis tegin OpenCoffe lõpuks ühe kiire ekraaniviisori selgitamaks miks midagi kuidagi on. On veel hulk nipet-näpet parandamist, aga proovige parem liituda minu üleskutsega Kultuurikatelede kõrvale fablab! ja arvustage siinkohal kogetut. Olgu öeldud, et veel enne 10 allkirja kokkusaamist on aktsiooni maailmas juba märgatud ning pakutakse abi fablabi käivitamisel Eestis. Juhuuu! (loodame, et petitsioon.ee’l läheb sama hästi)

[ hetkel natuke madal reso, loodetavasti suudab Youtube hiljem ka parema versiooniga maha saada ]

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

54 Kommentaarid