teeme-ära finish Moosi kandis

tiim Moosi-Ristna-Alliklepa

Ma pärast panen rohkem pilte ühendatud Alliklepa-Keibu-Maissoo-Moosi-Ristna koristustiimi tegevusest, sest Maissool on afterparty ja peaks sinna minema :-) Väike set on Flickris.

Osa saagist ootab veel laadimist-äravedamist, aga ma pakun et kolme kalluritäiega siinkandis hakkama ei saanud (lisaks hunnikud millega tegelesid veidi kaugemalt pärit inimesed). Grupipildi-moodi pilt on Ristna supilõunalt ja kajastab ainult üht osa koristajatest. Ja ma ei ole päris kindel kas me kusagil ametlikus statistikas kajastume – igastahes meie koristatud alal oli kaardistatu osakaal nii umbes 10% ja ülejäänu kogunes teel selleni ja tagasi.

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

4 Kommentaarid