NOSFERATU ja Kriminaalne Elevant täna Clazzis

Täna ehk teisip (20.05.2008) kell 21 linastub Clazzis (kümnendat ja kuuldavasti viimast korda) legendaarne Nosferatu koos Kriminaalse Elevandi helisaatega. Tegemist on väga toreda linastamisega, nii et palun oldagu infitud. 100kr on pilet.

ps. selle Clazzi veebiga peaks midagi tegema, AdBlock’iga näen ma esilehel ainult aadressi ja telefoni – ning ilma adblockita miskit flashi. Ja sa imevärk, kui programm üles leida jõuab sealt lausa lehele Kriminaalne Elevant esitab NOSFERATU. Õnn, et Riin Urbanik mind kunagi vastutahtmist postilisti sokutas (ning et see teade miskipärast socialpings kategooriasse ei filtreerunud koos kõikvõimalike facebooki sõbrateadetega).

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

4 Kommentaarid

 1. heiko
  Lisatud 20. mai 2008 kell 10:22 | Püsiviide

  Elevandi viimase plaadi vahelehel on sellesamase kunsti ürituse kohta mõnusalt emotsionaalne kiri… soovitan peale filmi vaatamist võtte ette tee plaadi poodi, Elevandi uusim plaat soetada, kodus see plaadimasinasse panna ning siis vaheleht läbi lugeda :)

 2. heiko
  Lisatud 20. mai 2008 kell 12:22 | Püsiviide

  Elevandi viimase plaadi vahelehel on sellesamase kunsti ürituse kohta mõnusalt emotsionaalne kiri… soovitan peale filmi vaatamist võtte ette tee plaadi poodi, Elevandi uusim plaat soetada, kodus see plaadimasinasse panna ning siis vaheleht läbi lugeda :)

 3. Lisatud 20. mai 2008 kell 11:15 | Püsiviide

  Kurat, kui see oleks üks päev hiljem aset leidnud, saanuks ma uhkustada, et olin nii esimesel kui viimasel etendusel kohal!

 4. Lisatud 20. mai 2008 kell 13:15 | Püsiviide

  Kurat, kui see oleks üks päev hiljem aset leidnud, saanuks ma uhkustada, et olin nii esimesel kui viimasel etendusel kohal!