uudis-shmuudis

Tehes U-Neti maksekorraldust on lehel teadaanne, mis infib limiitide muutumisest. Kõik on ju tore, ainult et see käib eelmise aasta 2. mai kohta, selle aasta maist langeb piir juba 5000kr peale. Supporti sai isegi öeldud paar nädalat tagasi… Lahendused: (a) lisaks aastaarvu, siis on tegemist fakti nentimisega (b) vahest hoopis infiks kliente eelseisvast limiidilangusest?

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
 • Michelinimehike

  Seda tehakse igalpool, kõike tehakse justkui enda jaoks (tegijad teavad telgitaguseid ja aastarve peas) ja küll see “loll” klient ka selle ükskord välja nuputab mis aastaarvuga tegu ja kui ei nuputa siis hiljem ikka teada saab mis juhtus

 • Michelinimehike

  Seda tehakse igalpool, kõike tehakse justkui enda jaoks (tegijad teavad telgitaguseid ja aastarve peas) ja küll see “loll” klient ka selle ükskord välja nuputab mis aastaarvuga tegu ja kui ei nuputa siis hiljem ikka teada saab mis juhtus

 • Ragnar Toomla (SEB)

  Tere,

  Vabandust segaduse tekitamise pärast. Konkreetne tekst jäi ilmselt tegijal kahe silma vahele. Nüüd on tekstis summa 5000 krooni ja aastaarv lisatud.

  Kõikidele klientidele saatsime U-Neti postkasti kirja umbes kuu aega tagasi, samuti on info Pangaliidu vahendusel mitmel korral ka kirjutavas pressis olnud.

  Aitähh terava kommentaari eest – annab meile enam põhjust paremuse poole püüda.

  Ragnar

 • Ragnar Toomla (SEB)

  Tere,

  Vabandust segaduse tekitamise pärast. Konkreetne tekst jäi ilmselt tegijal kahe silma vahele. Nüüd on tekstis summa 5000 krooni ja aastaarv lisatud.

  Kõikidele klientidele saatsime U-Neti postkasti kirja umbes kuu aega tagasi, samuti on info Pangaliidu vahendusel mitmel korral ka kirjutavas pressis olnud.

  Aitähh terava kommentaari eest – annab meile enam põhjust paremuse poole püüda.

  Ragnar

 • olelahke, olelahke :-)

 • olelahke, olelahke :-)

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.