milline GA wordpressi plugin valida?

Indrekg küsis kommentaarides kas Google Analytics’i peaks WordPressile lisama käsitsi või pluginaga. Kuna osad neist pakuvad ka väljuvate linkide ja 404-vigade träkkimist (ning välistavad adminnide jms sisseloginud kasutajate arvestamise külastuste hulka) siis oleks mõistagi mõistlik mõnda neist pruukida.

On’s keegi testind neid pluginaid ja jõudnud miskile eelistusele?

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

6 Kommentaarid

 1. Lisatud 28. apr. 2008 kell 10:21 | Püsiviide

  mõtlesin, et proovin seda: http://wordpress.org/extend/plugins/google-analytics-for-wordpress/

  (kõige rohkem downloade)

 2. Lisatud 28. apr. 2008 kell 12:21 | Püsiviide

  mõtlesin, et proovin seda: http://wordpress.org/extend/plugins/google-analytics-for-wordpress/

  (kõige rohkem downloade)

 3. Lisatud 11. mai 2008 kell 08:15 | Püsiviide

  Kasutan sammuti Google Analytics for WordPress -i pluginat. Siiani on kõik OK. Varem sai proovitud ka Ultimate GA-d, kuid kohati tekkisid probleemid. Kindlasti on see töötav plugin, kuid ju siis oli probleeme versioonidega. Lihtsam oli teine allalaadida.

 4. Lisatud 11. mai 2008 kell 10:15 | Püsiviide

  Kasutan sammuti Google Analytics for WordPress -i pluginat. Siiani on kõik OK. Varem sai proovitud ka Ultimate GA-d, kuid kohati tekkisid probleemid. Kindlasti on see töötav plugin, kuid ju siis oli probleeme versioonidega. Lihtsam oli teine allalaadida.

 5. Lisatud 12. mai 2008 kell 05:27 | Püsiviide

  Ma olen kah siiani igati rahul. Kuigi peab möönma, et muud asja on hetkel nii palju kaelas, et ei ole aega olnud juurelda kuidas see asi ikkagi töötab ja kas on midagi puudu mida ei oska nagu kohe tahta, sest ei tea et mõni teine seda pakuks … ;-)

  Aga Analytics ise on kah väga põnev vigur (olgu see siis või ainult alguse pinge), näiteks mis asjaoludel sattus keegi Lond Islandilt minu blogisse…?

 6. Lisatud 12. mai 2008 kell 07:27 | Püsiviide

  Ma olen kah siiani igati rahul. Kuigi peab möönma, et muud asja on hetkel nii palju kaelas, et ei ole aega olnud juurelda kuidas see asi ikkagi töötab ja kas on midagi puudu mida ei oska nagu kohe tahta, sest ei tea et mõni teine seda pakuks … ;-)

  Aga Analytics ise on kah väga põnev vigur (olgu see siis või ainult alguse pinge), näiteks mis asjaoludel sattus keegi Lond Islandilt minu blogisse…?