põhjendet arvamust tallinn.ee kohta?

Olen lubanud teha kolmapäevasel ÄP internetiturunduse seminaril ettekande tallinn.ee uutmise ja usability seostest. Eks seda ole parasjagu rapitud kah, aga kuna silmatorkav osa keskendub aspekti “õumaigaad mis nad tegid ja vaata kes sellega seotud on” lahkamisele tekitab see linnavalitsuses kerge allergilise reaktsiooni ja ei enamat.

Seega, kui kellelgi headest lugejatest on käia välja argumenteeritud arvamust mõne tallinn.ee featuuri osas – link study‘le mis tõestab puu-menüü kasutajavaenulikkuse või Nielseni konkreetsele soovitusele seda vältida – siis oldagu teretulnud. Kui kellelgi on arvamuse toeks vaja mingit numbrit Google Analytics’ist, siis mul on selle ettekande tarbeks ligipääs olemas – või siis vaadake metrix.ee avalikke andmeid. Kasutajate võrdlus perioodidel 17.03-13.04 ja 14.01-10.02.2008 on muideks selline:

Võib kommida siin, pingida mind lisaküsimuste ja ideedega skaibis (petskratt) võimisiganes. Olen kaks päeva selle ettekande päralt.

Ahjah, kui sellest kõrvalolevast pisigraafikust tundub nagu oleks bounce stabiilselt ajas kasvanud ka vana veebi korral, siis pikemat aega vaadates (tänud Google’ile siluva nädala-vaate eest) on vana veebi bounce stabiilselt 34-37% vahel keskmisega ca 34% ja uus siis ca 45%. Kuna pageviewde arv ei muutu siis on sisuliselt kasvanud ka mittebounce’ivate kasutajate poolt vaadatud lehtede arv.

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

32 Kommentaarid