vikid, ajaveebid jne 16 ja 23.11

Järjekordne Petsi arvutiklassi-koolitus kommunikatsiooni- ja turundusinimestele ehk Vikid, ajaveebid, folksonoomia jne on 16 ja 23.11 – ning nagu ikka on teavitus viimasele hetkele jäänud. Mis üldse ei aita kaasa minu maailmarevolutsioonilise eesmärgi ehk 2.0-võimelise Eesti edendamisele…

Miks? Sest ma arvan, et igasugu suurte kontseptsioonide kõrval oleks vaja hetkel teispool digitaalset lõhet asujatel ehk portaalist uudiste lugejatel aidata kuristik ületada, ning seda õpetades tööriistu kasutama.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Siim
  Lisatud 7. nov. 2007 kell 20:31 | Püsiviide

  Alustagem http://et.wikipedia.org/wiki/Web2.0 tegemisest :)

  • Peeter Marvet
   Lisatud 7. nov. 2007 kell 23:38 | Püsiviide

   :-) a mul on et.wikipedia osas üks teine dilemma (ehk siis õigupoolest kaks lemmat) – oletame, et veterinaar- ja toiduamet on pannud kokku väga hea infi Newcastle’i tõve kohta ning nad oleksid valmis selle teksti vabaks andma ning vikipeedias artikli looma (ning edaspidi jälgima, et sinna keegi “haiguste ravi, kontrollitud” ei kirjuta). oleks see OK? kas oleks vajalik mingi disclosure?

   oot ma teen sellest eraldi postituse…