dreamhost 10 promo ehk hea hetk proovida

Dreamhost jäi mulle meelde miskist Jaanus Kase postitusest või kommentaarist, mäletamist mööda oli juttu 5$-hostingust mis blog.tr.ee puhul välja ei vea ja neist natuke kallimatest asjades 'that actually deliver' ja Jaanus oli veendunud, et Dreamhost saab hakkama. Minu test-host on muidu olnud Bluehost, aga kuna tekkis akuutne vajadus veel mõnda vaadata ning Dreamhost teatas saabumisel oma 10ndast sünnipäevast ja andis kohe teada koodi millega saab hinnast 110,10$ alla – tehes esimese aasta hinnaks 9,30$ – siis arusaadavalt on mul nüüd ka sealne konto :-) Muidu hostingplan nagu hostingplan ikka, pool tera ketast ja tera traffikut kuus, WP ja muude asjade autoinstallerid, üks tasuta domeeniregamine jne jne jne. Toetavad ka WebDAV'i, nii et peaks sealse servu saama endale nigunaksti kõvakettaks võtta (jah? otsides kettalahendusi jäi silma kellegi soovitus Dreamhosti kettaks pruukida; neil on muideks ka miski 'igavese kettaruumi' lahendus mis lubab muuhulgas faile müüa).

[ jah ma tean, selliseid soodus-koode leiab vist pea alati kui veidi netis otsida, aga sedapuhku piisab esilehele saabumisest mis teeb asja eriti käepäraseks ]

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.