altex otsib disaini- ja koodimeistrit

Kolleegid altexist otsivad disaini- ja koodimeistrit. Valib pigem PHP kui DHL'i, ei pea Javascript'i kohvipiibliks, eelistab XMLi ja CSSi HTMLile, ei lase ennast haneks tõmmata väitega nagu oleks KLMN tähtsaim web3.0 arendusvahend (vaid hoopis 26ndal kanalil saateid edastav telejaam Great Falls'is Montanas, ja vikipeedia juba ei valeta sellistes küsimustes), oskab vahet teha MySpace'il ja MySQL'il ning kogu seda alfabeedisuppi ka töös kasutada :-)

Postitatud rubriiki sahteldamata asjad. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)