sharkrunners

Tänases kratis lobisevad mina, Henrik ja Teller (jah, me lühidalt puudutame ka “seda teemat”, aga eimidagi sensatsioonilist). Saate juurde linkideks üks mäng: sharkrunners.com (õpetlike mängude suunas võiks veel linkida bOingbOing’i postitusele Neuromatrixist) ja soovitus vaadata del.icio.us/petskratt alt värkseid vikipeediat puudutavaid linke.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. X
  Lisatud 21. aug. 2007 kell 01:01 | Püsiviide

  Kahtlen, et kui ühe arvutimängu litsens maksab 1000eek, siis sellisesse perre, kus kumbki vanem teenib ehk mingi 8keek/kuus neto selliseid, kuigi õpetlikke, mänge ei osteta. Lõppude lõpuks, mingi 6- või 7-kohalise summa eest on ju võimalik ka mõni päris teadlane oma võsukesele juhendajaks palgata.

  Ühesõnaga, maailmas leidub igasugu toredaid asju, aga see, kas nende olemasolust inimesele X ka midagi kasu on, sõltub ikkagi inimese võimalustest neid omale soetada, neile juurdepääsu omada.

  Idee:teema edasiarendus võiks siis olla, millised on need õpetlikud mängud, mis “eesti keskmise”(või väiksema) palgaga lastevanematele tänapäeva Eestis kättesaadavad on?

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)