kinolodja mastikaamera

Nädalavahetuse aruanne: aitasin Kinolodja mastist pilti netti tuua. Kuna laiema üldsuse kaamera kallale laskmine konsuumiks mistahes mobiilse ribalaiuse siis on võimalik vaadata iga 5 sek takka uuenduvat stilli.
Pilt kinolodjalt
Sony juhitav võrgukaamera turvakuplis (tnks, Miterassa), Televõrgult “KÕU 2.0” ehk revA terminal+ruuter (mõned megabitid alla ja pool üles, laupäevane tehnokratt läks igastahes mere pealt nigu naksti KUKUsse).

Hetkel kipub olema teatavaid katkestusi kui laev läheb pardageneka pealt maatoitele, aga küllap saab peagi selgeks mis järjekorras mida rebootida, et asi toimiks. Ja kui asi niimoodi toimib, siis vahest proovib ka video striimimist korraks :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. BC
  Lisatud 13. aug. 2007 kell 14:28 | Püsiviide

  KÕU 2.0 ?? ma ei teadnudki et midagi sellist ka juba olemas on :O

  • Peeter Marvet
   Lisatud 13. aug. 2007 kell 15:28 | Püsiviide

   Tegelt nende võrk suudab teenindada oluliselt paremaid terminale kui need, mida normaalse hinna ja töökindlusega toota suudetakse. Üks selline prototüüp ongi kinolodja peal – WiFi-ruuter sisse-ehitatud CDMA modemiga. Üldiselt väga sheff karp, muuhulgas suudab käia oma akude pealt jne.