kinolodja mastikaamera

Nädalavahetuse aruanne: aitasin Kinolodja mastist pilti netti tuua. Kuna laiema üldsuse kaamera kallale laskmine konsuumiks mistahes mobiilse ribalaiuse siis on võimalik vaadata iga 5 sek takka uuenduvat stilli.
Pilt kinolodjalt
Sony juhitav võrgukaamera turvakuplis (tnks, Miterassa), Televõrgult “KÕU 2.0” ehk revA terminal+ruuter (mõned megabitid alla ja pool üles, laupäevane tehnokratt läks igastahes mere pealt nigu naksti KUKUsse).

Hetkel kipub olema teatavaid katkestusi kui laev läheb pardageneka pealt maatoitele, aga küllap saab peagi selgeks mis järjekorras mida rebootida, et asi toimiks. Ja kui asi niimoodi toimib, siis vahest proovib ka video striimimist korraks :-)

This entry was posted in Arhiiv. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

2 Comments