sööt

See postitus on lihtsalt söödaks otsimootoritele. Ma tahan, et Prepress 101 saaks minu prepressi-koolituste vikis kiiresti indekseeritud (siis ma saan osalejatele öelda, et vajadusel tippigu prepress 101 Googlisse ja nad leiavad olulisema info kiiresti üles). Elame-näeme, kaua läheb.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Martin Vahi

    Minust ei ole vist endale ilus reklaami niiviisi teha, aga kui juba üks suur “söötmine” käib, siis võib ju lisaks Google’le ka Petsile midagi “sööta”. IRW :D
    Kogu loo võtab kokku pealkiri: Lihtkodanik:”Palun kas saaks vähem reklaami?” Hansapank:”Ei saa, reklaam on informatiivne.”

    Lugu ise asub minu ajaveebis.

  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.