vikipeedlased ja njuubid

Tänahommikune KUKU-intervjuu mis oli eetris 7:35, teemaks vikipeedia ja Rein Langi artikkel selles. Samal teemal suures meedias Postimees: Langi nõunik toimetas ministri kohta käivat artiklit Wikipedias ja EPLO: Langi nõunik üritas parandada ministrit käsitlevat Wikipedia artiklit.

Nõustun Jaanus Kasega lahenduste ja taustaselgituste osas, aga kutsuks kõiki osapooli üles enne teineteisega privas suhtlema kui milleski süüdistama asutakse: Rein Lang toetab NSVL stiilis ähvardamist ja telefoniõigust

Sest vikipeedias on palju reegleid, nii elavaid isikuid puudutavate artiklite kohta kui ka selline nagu Please do not bite the newcomers. Mulle tundub väga sedamoodi, et hetkel saab üks njuubi oma roheluse eest kaela ka mõnedele trollidele määratud pasa ja kangesti tahaks suunata diskussiooni suunas, mis aitaks kõigil osapooltel õppida.

Aga nüüd minu versioon asjast hommikusest KUKUst, MP3 kujul (ca 12MB). Lisajuttu laupäeval kratis, meiega on lubanud seltsida Alexia Death ja kui kellelgi on veel sõnasoovi siis antagu aga mulle teada.

Javeel, intervjuu on antud istudes eelmises Tehnokratis kirjeldatud seinteta peldikus. Et oleks nagu sümboolne, delfi-eelnõu jne :-) Kui ilm ilusaks läheb teen takkajärgi fotolavastuse ja lisan pildi siia juurde.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

13 Kommentaarid