HD videokoolitus

Sedapuhku mitte minult, vaid Kalamaja Fotostuudiolt ja Ivo Eggilt: 2-3 ja 4-5 juuli toimuvad kahepäevased HD video-operaatori lühikursused. Maksa raha või osta ON-OFFist Sony HD-kaamera ja osale enne, kui hakkad järgmist 6-tunnist pulmavideot jäädvustama :-)

Tervitan siinkohal eriti kaubanduse osalust, sest keerulisema seadme (või tarkvara) müügi juurde peaks kindlasti kuuluma tugi selle kasutamisel. Vähem tühja marketingikisa, rohkem reaalset suhet kliendiga. See on muuhulgas ka keskkonnasõbralik lähenemine, ikkagi ressursi täielikum ärakasutamine.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

2 Kommentaarid

 1. Elver
  Lisatud 16. juuni 2007 kell 02:35 | Püsiviide

  “HD video-operaatori lühikursused”… Ühesõnaga “kuidas teha koduvideot” kursus? Või mille poolest erineb HD koduvideo tegemine SD koduvideo tegemisest?

  Umbes aasta eest sai kaalutud Sony HD kaamera ostmist, aga ei leidnud ühtegi, mis toetaks 720p formaati. Tolleaegsed olid kõik 1080i peal. Suurem number küll, aga triibuline pilt on kole. Pole eriti jälginud seda värki. Huvitav kas olukord on paranenud.

  • Neeme Korv
   Lisatud 17. juuni 2007 kell 11:22 | Püsiviide

   jah, pets, see on lausa omaette probleem. tüüpiline tehnikapoe (digi-, auto- vms) müüja kipub meil olema üsna ülbe ja kõiketeadja näoga, aga räägib seda teksti, mis reklaamilehtedele trükitud. lisaküsimustele vastust ei tea.