küber-ründed: kreml või dima?

Tänane Tehnokratt sai linti koos Hillar Aarelaiu (juhib cert.ee’d ehk RIA infoturbeintsidentide käsitlemise osakonda), Jaan Priisalu (juhib Hansapanga grupi IT-riske) ja Jaanus Lillenbergiga (juhib postimees.ee arendust ja turundust) – ning teemaks kõik küber-rünnetesse puutuv. Hillariga rohkem riigi-keskselt, Jaani ja Jaanusega tiba laiemalt ja otsapidi ka lihtsalt inimeste käitumisharjumuste muutumisest (postimees.ee külastajate hulk suurenes nädalaga ca 30%, päevas kuvatud lehekülgede arv aga 2,5-3x).

Saade leitav ja flash-pleieriga kuulatav podcast.kolhoosist, alla laadida saad siitsamast:

[ MP3 28.5MB ]. NB: see versioon on 12 minutit pikem kui KUKU eetris olnu ehk tiba üle tunni. Lõiked olid peamiselt mõned tehnilisemad detailid, kus räägime Akamai’st jms.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)