kapo – bfv – supo – vsd – jne

Muideks, KAPO kodulehelt leiab lingid sarnastele organisatsioonidele mujal maailmas: Leedu SSD, Soome SUPO, USA FBI, Saksa BfV ja paljud-paljud teised.

Kui jätta kõrvale leedukad, kelle veebisait avaneb flash-introga (ent sisaldab vähemalt värskeid pressiteateid) siis paistavad ülejäänud silma inforohkusega: SUPO aastaraamat 2006 on olemas HTMLina, FBI koduleht näeb välja nagu juhtiva ajalehe võrguväljaanne ning BfV nurgast leian isegi mina lingi “Download Verfassungsschutzbericht 2006 (Vorabfassung, PDF-Format / nicht barrierefrei zugänglich) pdf 4711 KB” (ingliskeelne leht viitab 2005 versioonile, saksakeelne dokument on PDF turvavahenditega kuulutatud trükitavaks ja tekst kopeeritavaks, ent keelatud on dokumenti muuta mis on isegi mõistlik).

Wollilt muideks KAPO aastaraamatu ajaliin. Ja altexori sõbrad ja sugulased tervitavad Wollit ning tänavad südamest nii olulise positsiooni eest, me tõepoolest üritame ennast rahu-aja turunduse kõrval ka kriisikommunikatsiooniga kurssi viia (vähemalt leiab selleteemalist kirjandust meie virtuaalselt öökapilt mida RSSi abil jälgime – tahtes midagi meile kollektiivselt vihjata võib vabalt panna märksõna altexor ja me kohe märkame).

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.