vaba wifi tallinna lennujaamas

Nädal ja midagi tagasi teatas Tallinna Lennujaam, et nende WiFi (mis kunagi oli vaba ja siis Uninet/Elisa) on nüüd jälle vaba. Aplodeerime! Minu ainus küsimus seepeale oli “aga kuidas on 220v toitega, sest tahaks akut lennukis töötamiseks säästa” ja Indrek Kaing vastas nii:

Jah, see on teine osa probleemist, mis on kaunikesti seotud WIFI enda tarbimisega. Praegusel juhul oleme kasutusse võtnud tavalised pikendusjuhtmed, et ootesaali pistikuid lisada. Laiendusprojektiga see olukord laheneb, sest sinna tuleb neid juba suurema varuga. Ajutisi lahendusi proovime jooksvalt parendada, sest vajadus kasvab sisuliselt iga päevaga.

Loodame, et see tõesti ka nii on ning seniks aitame kaasa Tallinna Lennujaama arnegule ostes ühe kalli õlle ning kirjutades selle postituse ainsa kohviku-laua taga mille juures on toide. OK, heade asjade nimel võib igaks juhuks teise õlle kah teha :-)

ps. Pets on nädalakese ära. Netti loen, fööni ei vasta.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

  1. Helen
    Lisatud 18. märts 2007 kell 16:54 | Püsiviide

    istusin just teisipäeval lennujaamas ja üritasin 30 minuti jooksul netti pääseda. ei õnnestunud kuidagi.

    • Rain
      Lisatud 19. märts 2007 kell 13:58 | Püsiviide

      Pets, sul veel vedas. Mul tekkis küsimus, mida need tegema peavad kes keset tööpäeva õlu ei taha ja tahavad tasuta wifi heaks kallist-midagi-muud juua. :) Küsimus mida lennujaama inimestelt tahaks küsida on see, miks Tln lennujaama on turvatsoonis olevatest kauplustest võimalus osta sadat liiki erinevat alkohoolset jooki aga ainult paari-kolme liiki erinevat mittealkoholi :)

    • zillos
      Lisatud 20. märts 2007 kell 08:58 | Püsiviide

      Kas see wifi on ikka Tallinna lennujaamas hea valik. Teatavasti on mõnedel laptopidel üsna vilets wifi kaart. Ja seda virisemist ei viitsi keegi kuulata.
      Parem oleks sellised magnetkaardiga töötavad väikesed boksid seinte küljes: ameerika tüüpi pistik, alla 220v standardiga ja 230 v euroopa standardiga pistik. Inimene saab oma läpakaga minna boksi juurde, ühendada ennast kaabli või väikese levialaga wifi külge- vajadusel ka laadida oma laptopi. Internet ja vooluvõrk töötab nii kaua, kui kliendil on magneti peal vajalik ühik.
      Seletused ja muu kiiresti arusaadav juhend mitmes keeles.
      Teatavasti tahab olla eesti turismi riik. Mitte igal riigil ei ole 220v ja samasugune pistik.