mobiilside edasisest kasvust

EPL Ärilehes arvab Toomas “NPNK” Tiivel: mobiilinduse edasine kasv tuleb andmesideteenustest täpsustades seejuures, et “Seda põldu pole ükski operaator veel eriti kündnud”. Tõepoolest, kuna siis tuleks mõelda tiba kaugemale purjetajate tiimitööst, lõhnakõnedest, sõltumatust hinnangust levile Tartu kesklinnas jne. (andmeteenused tähendavad R&D ja turunduse sisulist koostööd ja teineteisemõistmist, aga hetkel tundub olema tüüpiline mehed-marsilt-naised-veenuselt situatsioon)

Ja võibolla ka kaugemale Andrei ja Vladimir Kjahrenovi tarkvaratehase müstilisest laenuteenusest millest kirjutab Aare ja mille kohta ma ei saa olla kommenteerimata nii:

Võibolla on lihtsalt tegemist mitmeosalise e-õppega. Esimeses osas
võtab õpilane laenu, teises osas kohtub ta lapsevanemaga teemal
mobiiliarve ja teeb “eee….”, kolmandas osas aitab lapsevanem omandatud
teadmisi kinnistada ning ning neljanda osa läbib õpilane eelistades
isutmise asemel seista.

Aga mitte sellest ei tahtnud ma teile kirjutada. Laupäeval on Tehnokratis mina ja Henrik ja Tõnu Grünberg EMTist, räägime teemal 3GSM. Saade on lindis ja vähemalt meil kolmel oli lõbus teineteise kallal norida :-)

Ja järgmiseks nädalaks paluks valmistuda sportlastel meediaväljaannetest, mis on võtnud nõuks rakendada mõnda “valimiskompassi”, olgu siis sisulises või virtuaalne.trikoovoor.com võtmes. Siiski, mees.eu vist ei kvalifitseeru meediaks, meil on nimelt mikrofonide arv piiratud nagu valimis(tehnoloogiate)stuudios ikka.

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.