arenguabi

Kaks asja.

Oletame, et mul on sõber kes vajaks veebirakendust (kasutaja saab aja jooksul mugavalt miskeid andmeid sisestada, sellest lähtuvalt tehakse mingit analüüsi ja visualiseeritakse tulemusi… äärmise meelevaldsusega näiteid valides võime mõelda toggl.com sisestuse ja analytics.google.com väljundi peale) ning sinna kõrvale foorumi-hostingut ning muud sisuhaldust (leitaks tema vajadustele sobilik olemasolev vaba tarkvara, konfitaks-hostitaks-juhendataks-supporditaks), ja seda siis raha eest. Siit siis KÜSIMUS: keda Eesti firmadest soovitaksid ja miks? Võib kommentaarides ja võib mulle privaatselt, täitsa OK on ka iseennast soovitada :-)

Teine asi on mu isiklik abivajadus, aga kuna selle vastu tundub olema õigustatud avalik huvi ja mõned kodanikud on läbi aegade lubanud “kasvõi ise valmis kirjutada”…. ehk KUKU podcast. Ehk KUKU on igati valmis reformima oma kodulehte ning praktikas toimib ka saadete stuudiost välja saatmine raudse järjekindlusega. Vaja oleks realiseerida kasutajaliides ning mul on mõte, et selle all võiks jooksta WordPress.

  • podcasti-mootor postitab saated WordPressi (kasutades metaweblog APIt), lisades automaagiliselt kategooriad ja MP3 tagidest pärit info saate kohta, samuti postitusse embeditud flash-pleier (vt podcast.kolhoos.ee mõne saate lehekülge)
  • asjaomased isikud (toimetaja? saate paadunud fännid?) saavad postitust muuta täiendades seda saatekirjeldusega, osalejate nimedega jms, st saated muutuksid reaalselt otsitavaks-leitavaks
  • kodanikud saavad nuppu vajutades saadet kuulata (brauseris, ilma allalaadimata), samas ka kommenteerida, permalinkida saatele, diggida, trackbackida jne (loomulikult säilib ka podcasti-funktsionaalsus ja allalaadimine)
  • olles saate (kategooria) lehel on kasutada playlisti-pleier (vt praegune podcast.kolhoos.ee paremal servas)
  • olles esilehel on kasutada playlisti-pleier äraspidi-kronoloogilises järjestuses kõikide saadetega
  • esilehel on ka flash-pleier mis suudab ilma välise abita maha mängida MP3 icecast-striimi (hetkel pole, aga korraldame)

Ehk mul oleks vaja abiks kedagi WordPressi-taiplikku kes suudaks panna paika (valideeruva) kujunduspõhja ning vahest ka mõned read koodi mudida. Minu jaoks on see selline … kommunaalprojekt, aga tarviduse korral võin ka veidi raha panustada (jajah, seega on teretulnud ka need, kes võiksid tahta panustada raha podcasti kuulajate hobist ärimudeliks muutmisse, näiteks läbi KUKU reklaamiosakonna :-).

Postitatud rubriiki Arhiiv. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid