RSS kolis FeedBurneri peale

Testides mõningaid nippe (mh podcast.kolhoos.ee peale mõeldes) kolisin www.tehnokratt.net RSS-uudistevoo üle FeedBurner’i alla. Ennekõike selleks, et saaks teada palju on RSSiga lugejaid, mida loetakse jne.

Praktiline teostus on 301-redirect senisel URLil mis viib enamuse kliente lupsti edasi uude kohta. Feedburner väidab, et mul on nüüd 230 tellijat :-) Google Analytics annab kehvematel päevadel (st kui Savisaar ja Teller ei viita) 350 unikaalset veebikülastajat muideks (valdav enamus tuleb neti.ee’st ja otsib subtiitreid või tasuta viirusetõrjet), miska selline püsitellijaskond on impressiivne. Tänan tähelepanu eest!

Redirect sai lisatud ka Henrikule, kes mõni aeg blogipostituses kuulutas oma sööte ümberkolimisest Feedburneri alla ning eeldas, et enamus lugejatest reageeris. Eelmise nädala keskmine oli ca 70 tellijat, pärast redirecti annab 120.

Aga probleem: blog.tr.ee ei saa (vähemalt hetkeseisuga) redirectile pihta ja tuleb kirjutada-paluda muuta. Lisaks: kui kasutan Feedburneri võimalust lingid statistika eesmärgil redirectida läbi nende URLide ei toimi ka blog.tr.ee otsing mis eeldab minu saidi aadressi URLis. Vajadus tegeleda.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

8 Kommentaarid