e-Hääletamine ja valimised infoühiskonnas

[ Greetings to visitors who are interested in e-voting but do not understand Estonian language – this page brings together audio and presentations from conference on e-voting held in Tallinn, Estonia on 27.10.2006. All presentations in English are prefixed with eng. We should talk with ega.ee if we could also publish English translations of Estonian speeches as they translations were also recorded, but not by me. Thanks for being interested in what we are doing here in Estonia! Peeter Marvet, pets@tehnokratt.net ]

Täna toimub ega.ee korraldusel konverents e-Hääletamine ja valimised
infoühiskonnas
, kus mul on au ühte sessiooni juhtida.
Siinkohal aga audiosalevstused. Panen valmimise
järjekorras (või vaata kataloogi):

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

9 Kommentaarid