hellad bakterid ja viirused

BASF plaanib turule tulla kaariesevastase bio-nätsuga, edastab Postimees. Postimees jätab aga targu edastamata BBC uudise selle poole, kus hambaarstid soovitavad ikka hambaid edasi pesta ja oma suuvärgiga sageli ülevaatusel käia, sest ühe bakteri nillimine teisega ei lahenda kaugeltki kogu probleemi. Sama peab vajalikuks uudisele lisada ka TheHerald.

Neid jogurtist pärit hammastele hästi mõjuvaid baktereid on muideks teisigi, mullu tegi Moira Gunn oma BioTechNation’i sarjas intervjuu Anders Zachrisson’iga BioGaia’st ja seda saab ITconversations’ist kuulata. Avab teema tiba põhjalikumalt kui pressiteade + hambaarsti hoiatus.

Wired aga kirjutab viirustest, millega USAs sinke-vorste pihustama hakatakse eesmärgiga saada lahti sobimatutest bakteritest. Ma saan aru, et tarbija kohustuslik teavitamine ei kuulu sedapuhku asja juurde?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.