pigem läbi mäluda

Meie tagasihoidlikud isikukoodiga krediitkaardi kinnipanemise-eksperimendid pole midagi võrreldes sellega: The Torn-Up Credit Card Application. Ilmneb, et kasumiahned USA pangad on nõus väljastama krediitkaardi ka puruks rebitud ja kokku kleebitud taotluse alusel, kusjuures aadress erineb neile teadaolevast ja telefoninumbriks on mobiil…

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.