kaua siis läks?

Writely oli vist üks esimesi seeriast mis pani aluse “office is a roadkill” meemile. Ehk siis jupike kontoritarkvara veebis. Asi läks beetasse kusagil augustis ja siis hakkas teisi riburada järgi tulema. Niisiis, Google ostis Writely ära. September-oktoober-november-detsember-jaanuar-veebruar. Pool aastat.

Enne äriplaani koostama asumist palun ärge unustage ka seda lugeda: Poor Web 2.0 fools.

(mõlemad lingid muideks via scripting.com)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Larko
    Lisatud 9. märts 2006 kell 23:33 | Püsiviide

    Paistab, et iga vidin, mida ma kasutan, sattub varem või hiljem Google’i kätte. Mul on sellinegi aeg meeles, millal näiteks Blogger polnud veel Google’i oma. Vajadus Writeley järele on tõtt-öelda seejärel vähenenud, kui G-mail võimaldas kirjadele lisatud Office-faile brauseris lugeda.