aasta turundustegu selgunud

Ja aasta turundustigu 2006 on kaheldamatult Tele2 mis rahvamasside ja meedia soovile operatiivselt reageerides sisenes telefonide müümise turule, aasta turundusuudiste vahendaja tiitel läheb aga EPLO’le:

Tele2 muutis telefonide müügi paindlikumaks

TALLINN, 20. märts (EPLO) – Tele2 pakub alates teisipäevast säästupakettide Tele2.Net kasutajatele mobiiltelefone täishinna- või järelmaksuga.

See uudis võiks olla pigem “Tele2 pakub pisukest alternatiivi hindadega hämamisele”… või midagi sinna kanti.

Ma saan aru, et kogu kamm on senises praktikas müüa telefone ainult doteeritud hinnaga. Jah? Ei hommikusest alg-uudisest ega sellest arengust ole aru saada milles siis ikkagi loo uba oli.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

 1. Shadow
  Lisatud 25. märts 2006 kell 10:04 | Püsiviide

  Ohh neid inimesi. Tegemist on ju kapitalistidega. See on äri :) Ei ole see PunaneRist ega ka see samunegi poolkuu. Lihtsalt fakt, et nüüd müüakse. Hind – see keskmiselt jääb EMT täishinna ja kliendi hinna vahele. Ja järelmaksul pole protsenti. Mis peaks tänapäeva maailmas olema äge tegu.

  Äkki olen loll, aga minu teada ei paku teised operaatorid oma säästupakettidega kaasa protsendita järelmaksuga telefone ;)

 • Viimane veerg

  Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

  Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)