youtube meets nbc

Nii, jätkuks ajaveebinduse poolt “härjavõitluseks” ristitud teemale — YouTube, NBC ja Saturday Night Live klipp (mis oli YouTube’i üles laetud, mille õigused kuuluvad NBC’le, mille NBC lasi maha võtta, kuigi väidetavalt on see tõstnud SNL vaadatavust).

Täiendet: ETV24 paneb kah pirni: Eestis kasvab internetipiraatlus on pealkiri ja selle kõrval wifi.ee märk… paneks äkki Elioni kui suurima püsiühenduste pakkuja logo parem, ahh?

Ja tekstist (mis tegelt pärit EPList):

“Piraatluse tõkestamine Eestis on raskendatud seetõttu, et politseis napib vastava väljaõppe ja kompetentsiga spetsialiste.”

Teate, piraatluse tõkestamine on raskendatud ennekõike seetõttu, et puudu on spetsialistidest, kes kirjutaksid kasutatava seaduse…

Ja mis puutub BSAsse, siis mul on aastalõpust üleval palve neile tekitada Eestisse USAs olemasolev võimalus Adobe sertifitseeritud koolituskeskustele osta/kasutada Adobe EDU-litsentsiga tooteid. Hetkel olen ma aru saanud, et turul levinud tavaks on hankida EDU-litsentsid omamata selleks tegelikult õigust. Või väidab keegi vastu?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)