youtube meets nbc

Nii, jätkuks ajaveebinduse poolt “härjavõitluseks” ristitud teemale — YouTube, NBC ja Saturday Night Live klipp (mis oli YouTube’i üles laetud, mille õigused kuuluvad NBC’le, mille NBC lasi maha võtta, kuigi väidetavalt on see tõstnud SNL vaadatavust).

Täiendet: ETV24 paneb kah pirni: Eestis kasvab internetipiraatlus on pealkiri ja selle kõrval wifi.ee märk… paneks äkki Elioni kui suurima püsiühenduste pakkuja logo parem, ahh?

Ja tekstist (mis tegelt pärit EPList):

“Piraatluse tõkestamine Eestis on raskendatud seetõttu, et politseis napib vastava väljaõppe ja kompetentsiga spetsialiste.”

Teate, piraatluse tõkestamine on raskendatud ennekõike seetõttu, et puudu on spetsialistidest, kes kirjutaksid kasutatava seaduse…

Ja mis puutub BSAsse, siis mul on aastalõpust üleval palve neile tekitada Eestisse USAs olemasolev võimalus Adobe sertifitseeritud koolituskeskustele osta/kasutada Adobe EDU-litsentsiga tooteid. Hetkel olen ma aru saanud, et turul levinud tavaks on hankida EDU-litsentsid omamata selleks tegelikult õigust. Või väidab keegi vastu?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.