someone to review your ads

Priit sai teada, miks ei õnnestu Google AdWords abil eestikeelset reklaami osta — nimelt pole neil tööl kedagi, kes eesti keelt mõikaks, mistõttu ei saa nad ka tellitud reklaame läbi lugeda ja avaldamiskõlbulikuks kuulutada…

Mis tõi mulle meelde teise teema, ehk et kas mina kui Eesti krediitkaardiga kodanik saan PayPal’iga raha vastu võtta. Ilmneb, et ma saan oma konto upgrade’da biznes-kontoks mis peaks justnagu lubama ka raha vastu võtta, sh krediitkaardi-makseid? Tõsi, PayPal’i lehe alusel peaks Eesti olema send-only rahvaste hulgas. Kui keegi on proovinud siis vahest selgitab kommentaarides kogemusi — aga võib prooviks ka Tehnokratile 1 euro annetada ja kirjeldada kuidas õnnestus/eiõnnestund (ma siis vaatan omalt poolt mis paistab; kahjuks ei lubata mul iseendlae annetada), Donate-nupp on esilehel paremal servas igasuguste linkide all. Nii, konfirmeeritud, et ei saa siiski (thnks, Jüri, Kalju & Taavi & Siim!):

Currently PayPal accounts in Estonia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

Üks kommentaar

  1. Priit Tamboom
    Lisatud 19. apr. 2006 kell 18:45 | Püsiviide

    Mul sai Paypali “ootamisest” isu täis ning tegin Hiina Paypal konto. Igatahes, kellel üle 500 dollari kuus oodata ei ole, siis laske minna ja regage teise riigi alt. Igatahes kurimus Paypal ja Google Adsense (muuseas Adsense pakkus lõpuks mulle 27 krooni, et ma suu kinni hoiaksid ja ei lärmaks), vot lood.