puhtast rõõmust?

Kaja osaleb ühes linikimis-ettevõtmises mis paneb mind kah linkima, aga hoopis teise kohta: Skype and Vonage: thank you, and goodnight. Mitte et ma kõiki Orlowski analüüse väga tõsiselt võtaksin. Aga mind igastahes huvitaks selles valguses kuulda mida EMT meile UMAst oleks nõus rääkima, kui me nende peale lingiksime? Jaüleüldse, mis sellest Inteli asjast arvata?

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

 1. Rain
  Lisatud 17. veebr. 2006 kell 00:06 | Püsiviide

  Hoidsin seda 6136-t seal peos, oli selline tavaline klapiga telefon ja Nokia inimesed ütlesid, et hinnaks tuleb ca 300 Euri. Telefon ei toeta küll 3Gd, aga ma vist ikkagi ostaks, kui sinna Skype-kliendi tõmmata saab.

  Tundub siiski, et esimeses järjekorras ähvardavad Skype-sugused fix-operaatoreid: VoIP ähvardab eelkõige süüa ära need kõned, mis tehakse kodust, eriti kaugekõned.

  Btw, üks omamoodi ettevõtmine, mis 3gsm-il silma hakkas on Rabbitpoint – http://fiver.rabbitpoint.net/ Nagu ma aru sain, proovivad nad affiliate-progammi abil üle maailma agente (hotellid, restorianid) värvata, kes Wifi-levialasid looks ja seal levivaid Wifi-telefone ja nende Wifi-kõnede paketti edasi müüks…

  • aga
   Lisatud 17. veebr. 2006 kell 09:30 | Püsiviide

   Fiksoperaatorid pakuvad “juhet”, kas seal helistatakse traditsiooniliselt, skypega, surfatakse, vaadatakse tv-d, sellel ei ole vahet.

  • aga
   Lisatud 17. veebr. 2006 kell 09:35 | Püsiviide

   Lugesin läbi. Kuidas läheb see kokku google plaanidega võrguühendust pakkuda. “The VoIP guys tend to be 10 guys in a garage. Owning and managing and operating an outdoor network is a different deal. It’s hard and very expensive.”