pressiteade anybody?

Attack of the press release, brought to you by EU: www.teavitaja.ee. EL on siis jõudnud niikaugele, et suudab juba rahastada pressiteadete kirjutamise projekti, mida meie maal veab maailmas uue kommunikatsiooni lipulaevana tuntud H&K. Oh-my-dog!

Samal ajal mujal: helistas paar nädalat tagasi Tarvi Martens teatega, et on vaja elustada WCFauna, mis teadupoolets on Eesti Parimate Pressiteadete Allikas (kui Samsung kõrvale jätta). Vot sellel projektil on juba jumet. Eesti IT-maastik vajab ennekõike WCFaunat!

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

3 Kommentaarid

 1. Lisatud 21. veebr. 2006 kell 20:24 | Püsiviide

  bns-il on praegu pressiteadete monopol. need olid kõigile lugeda aga siis tehti uuesti tasuliseks. teine on ÄP kes ikkagi regulaarselt teeb pressiteadetest oma formaadis nupukesi. hea kui keegi sellest killukese murrab.

  • Priit Tamboom
   Lisatud 22. veebr. 2006 kell 08:11 | Püsiviide

   Heip Pets! Vaatan, et sinu lehel on supper-pupper träkkpäkid kadunud…

   Nuh seniks siis panen teele käsi-träkkpäkk:

   Saada eurorahadega pressiteateid
   http://paeva.net/story/147/

  • Peeter Marvet
   Lisatud 22. veebr. 2006 kell 08:42 | Püsiviide

   aih, on jah, tagasi nüüd :-)