p2p maks

TheReg: France votes to legalize flat-fee P2P downloads. Selles valguses peaks üles otsima mulluse inteka artiklis mainitud Terry Fisheriga ja raadios ette mängima. Või vähemalt selle osa, mis asjasse puutub, sest juttu jätkus kauemaks…

Jaüleüldse, mida ma peaksin tegema laupse raadiosaatega? Teeks nii, et mängiks igasugust imelikku mitte-jõulu-muusikat (ja võibolla ka imelikku jõulumuusikat ning kuulaks Ed Shepp’i alternatiivset jõulumuinasjuttu?) ja loeks vahele religiooniõpetuse ainekava ja JMO ellujäämis-õpetust? Musa vist mängiks niikuinii, aga ma natuke kahtlen nende vahelelugemiste osas. Ideed teretulnd. Musa võib kah soovitada (Fluxblog juba soovitab :-)

This entry was posted in Arhiiv, Foorum. Bookmark the permalink. Both comments and trackbacks are currently closed.

4 Comments