p2p maks

TheReg: France votes to legalize flat-fee P2P downloads. Selles valguses peaks üles otsima mulluse inteka artiklis mainitud Terry Fisheriga ja raadios ette mängima. Või vähemalt selle osa, mis asjasse puutub, sest juttu jätkus kauemaks…

Jaüleüldse, mida ma peaksin tegema laupse raadiosaatega? Teeks nii, et mängiks igasugust imelikku mitte-jõulu-muusikat (ja võibolla ka imelikku jõulumuusikat ning kuulaks Ed Shepp’i alternatiivset jõulumuinasjuttu?) ja loeks vahele religiooniõpetuse ainekava ja JMO ellujäämis-õpetust? Musa vist mängiks niikuinii, aga ma natuke kahtlen nende vahelelugemiste osas. Ideed teretulnd. Musa võib kah soovitada (Fluxblog juba soovitab :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.

4 Kommentaarid

 1. aronju
  Lisatud 23. dets. 2005 kell 16:07 | Püsiviide

  kuna jaano blogis ei saa kommenteerida, siis ytlen vahele et paberist lambikuppel on väga asjalik ost.

  • andres
   Lisatud 23. dets. 2005 kell 17:27 | Püsiviide

   Kui fonoteegis peaks leiduma selliste rühmituste nagu Metric, Noblesse Oblige, University of the King ja Adult. viimaseid väljalaskeid, siis neid oleks jõulude ajal päris lahe raadiost kuulata. Muul ajal muidugi kah.

  • Martin Vahi
   Lisatud 25. dets. 2005 kell 21:58 | Püsiviide

   Andres Laiapea kirjutas:

   … viimaseid väljalaskeid, siis …

   Ma tõlkisin kah sõna “release” tükk aega sõnaks “väljalase”, kuid viimasel ajal olen ma hakanud seda tõlkima sõnaks “publikatsioon”. Kumb on õigem?

  • Martin Vahi
   Lisatud 25. dets. 2005 kell 22:00 | Püsiviide

   Andres Laiapea tsitaat oli mu eelmises
   kommentaaris siiski ainult ühe realisena, st. mu eelmise kommentaari 2. rida.