jõuluõhtu saate playlist

Tänane saade on harilikust erinev, palju juttu pole mõtet rääkida ning nii ma siis mängingi netist leitud musa — sellist, mis otsapidi jõuluga kokku käib aga mis ei tekita “siiber-juba-ammu” reaktsiooni. Vana vinüüli, elektroonikat, mashup’i ja muud täiesti imelikku (sh ingliskeelset jõuluteemalist raadiokuuldemängu).

Ohjah, midagi jäi nüüd lisamata kindlasti puudu. Kui meelde tuleb siis lisan :-)

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet (pets@tehnokratt.net). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)