newMasculinity.net

Mina töötan täna KUMUs — tekitades ühtlasi audiostriimi New Masculinity nimeliselt konverentsilt.

OGG-striim on kuulatav Winamp’iga (sobib näiteks tasuta full-versioon), peaks käivituma kui klikkida sellel lingil:

http://icecast.version6.net:8888/newmasculinity.ogg.m3u

Täiendet: loomulikult lähevad üles ka MP3d, katsun esimese ettekande panna juba kohvipausi ajal (Ingemar Gens oli väga lahe, rääkides sellest kuidas erineb poiste ja tüdrukute kasvatus ning mis sellest tuleneb). Aga audio ei anna pooltki saalipildist, sest Sten Saluveer tekitab reaalajas hulgale eri tasndil olevatele “marlidele” ettekannet kommenteerivat pilti (seisev ja liikuv), tulemus lihtsalt super.

MP3-salvestused:

Panel I: Constructing men

Panel II: Power

Panel III: Masculinity

  • … tulemas

Panel IV: Fatherhood

  • … tulemas
Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)