viisteist mintsa arendustööd

#

Nii, tulles vastu Sepa soovidele Henriku juures kommentaarides toetab kolhoos (sh tehnokratt.net) kommentaarides reavahetust. Tänud Sepale pinda käimast. Kommentaaride RSSiga on keerulisem, sest too tekitaks iga RSS-päringu kõrvale veel 10 ehk tõstaks koormust suurusjärgu võrra… ning sellega on mul hetkel niigi probleeme kuna miskid idiootlikud referer-spämmerid ei saa pihta oma tegevuse mõttetusest.

Postitatud rubriiki Arhiiv, Foorum. Talleta püsiviide. Kommenteerimine ja trackback-viidete lisamine ei ole lubatud.
  • Viimane veerg

    Mina olen Peeter Marvet ([email protected]). Ei saa täielikult välistada, et see siin oli kunagi minu ajaveeb. Kirjapandu ei pruugi väljendada seisu- ega istmekohti. Seoses surutisega esilehe mahtu vähendatud 8%. Lisandub käibemaks, Tallinna elanikel ka müügi- ja paadimaks. Pakendatud gaasikeskkonda. Valmistatud arvutis milles võib leiduda väheses koguses piima- ja pähklitükke. Ei sisalda hüdrogeenitud (transarasvavabasid) taimseid rasvhappeid, sisaldab vahustatud lämmastikku.

    Puhhi lõks imelike skännerite püüdmiseks, ära siia klõpsa :-)